TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije

Zaprašivanje komaraca u petak i subotu

Sedmi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša najavljen je za petak i subotu, 11. i 12. septembar. U petak uveče su na rasporedu površine Gradske opštine Palilula, u subotu ujutru zelene površine, priobalja reka, parkovi, drvoredi i šetališta u Niškoj Banji i Medijani, a u subotu uveče zaprašivaće se delovi Panteleja i Gradske opštine Crveni Krst.

PETAK 11.09.2020.

Od 18 do 21h na teritoriji GO Palilula:

Spomen park Bubanj,park kod Železničke stanice i preko puta, park Šumice, potez oko Starog groblja, dvorište Svetinikolske crkve, delovi sa gustom  vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić, Delijski Vis i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca, Ljubomira Nikolića,Bulevar Šabana Bajramovića,Gabrovačka reka, Gabrovački put, Marina Držića, Zetska, Generala Šturma i Dušana Popovića, deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji, zeleni deo između Božidarčeve i Njegoševe i travnate površine duž Čairske ulice.

SUBOTA 12.09.2020.

Od 5 do 9h na teritoriji GO Niška Banja:

Centralni park u Niškoj Banji i drvored na šetalištu, park ispred hotela Zelengora i šetačke staze iznad hotela i dvorište Hrama sv. Vrača Kozme i Damjana u naselju Nikola Tesla.

 

Od 5 do 9h na teritoriji GO Medijana:

Parkovi Sveti Sava, Čair ,na Trgu kralja Aleksandra, u ulicama Nikole Pašića, Obilićev venac i Jovana Ristića,stari park pored Nišave, zeleni deo između Gabrovačke reke i
tržnog centra „Roda“,uređeni deo Keja Nišave od Kamenog do mosta Mladosti,delove pored reke sa gustom vegetacijom , dvorišta Saborne crkve i Crkve sv.Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv.Vasilija Ostroškog, drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića, 7.juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Karađorđa, Stevana Prvovenčanog, Ćirila i Metodija, Trg 14.oktobar, Trg Pavla Stojkovića, Prijezdina, Hajduk Veljkova, Ratka Vukičevića, Vizantijski Bulevar, Dragiše Cvetkovića, Sremska, Majakovskog, Branka Krsmanovića, Pariske komune, Nikole Kopernika, Blagoja Parovića i Narodnih heroja

Od 18 do 21 h na teritoriji GO Crveni Krst:

Parkovi u Tvrđavi i ispred zgrade Univerziteta, uređeni deo Keja Nišave od Kamenog mosta do Mosta mladosti, naselje Šljaka i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić, 12.februar bedem , Sarajevska ulica, Humska ulica i Ulica Vazduhoplovaca

Od 18 do 21 h na teritoriji GO Pantelej:

Izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, kod Vrežinskog bazena, sprudište
kod vodozahvata JKP Naissus, dvorište Crkve sv. Pantelejmona, dvorište Doma učenika u ul.Kosovke devojke, uređeni deo Keja Nišave od Mosta mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade, Knjaževačka, Pantelejska, Kosovke  devojke, Vase Pelagića,S omborski bulevar i Bulevar Medijana i strelište Malča.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce, a pčelare obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.
Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com