Višnjić-Reformisti:Nećemo da učestvujemo u lažima

VISNJICStižu i prva objašnjena zašto se raspada opozicija u Nišu koja je pre samo dva dana najavila veliki zajednički nastup na izborima. “Čelnici opozicije su potpuno nespremni da prihvate činjenicu da i sami moraju da se menjaju, tako da se njihova neiskrenost dovela do toga da ni posle tri meseca Reformisti nisu postigli dogovor oko zajedničkog nastupa sa opozicionim strankama” kažu sami Reformisti. O neslaganju su javno progovorili na konferenciji za medije.

Imamo pred vama moralnu i političku obavezu da objasnimo zašto su bezuspešno okončani pregovori sa predstavnicima nekoliko najvećih levo orjentisanih političkih opcija. Ovako Reformisti počinju saopštenje koje objašnjava zašto nisu deo koalicije predvodjene Demokratskom i Socijaldemokratskom strankom Srbije. REFORMISTI

“Oni su sada vaskrsnuli posle tri-četiri godine i mi smo poverovali… Ovi sa kojima smo krenuli da se udružujemo isti su kao i ovi sada” objašnjava lider Reformista  Aleksandar Višnjić. “Sve se svodi na to, ajde mi da prevarimo ljude, a vi svi da budete oko nas, da vam prodajemo neku maglu. Pa sa čim da izadjemo pred gradjane sutradan? Ne moramo mi da postojimo kao Reformistička stranka, ali nećemo da učestvujemo u lažima i prevarama.” dodaje Višnjić.

Višnjić još navodi kao razloge to što je Vladimir Domazet nametnut za nosioca liste i da je stranka Rusina „poslužena“ u poslednjem trenutku i ako Rusina u Nišu skoro da nema.

Kako će dalje nastupati na izborima Reformisti će da objave u ponedeljak.