TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

COVID19 Današnje vesti Društvo

ZATVARAJU SE TRŽNI CENTRI, ZAŠTITNA OPREMA OBAVEZNA (VIDEO)

Štab za vanredne situacije grada Niša obaveštava sve maloprodajne objektima koji žele da rade u nedelju od 04:00 – 07:00, da moraju da pošalju obaveštenje da će raditi u gore navedenim terminima kao i spisak zaposlenih koji će raditi u tim objektima. Obaveštenje i spiskove treba poslati na sledeće mejl adrese: Ministarstvu privrede, (vanrednostanje@privreda.gov.rs) i Ministarstvu unutrašnjih poslova (portparolpuni@mup.gov.rs). Takođe se nalaže da svi zaposleni u maloprodajnim objektima moraju koristiti zaštitne maske I rukavice uz poštovanje svih higijenskih mera i poštovanja propisane udaljenosti između dva lica.

Gradski štab nalaže i zatvaranje svih tržnih centara na teritoriji Grada Niša u subotu 21.03.2020. godine, od 20 časova. Dozvoljen je rad samo prodavnicama hrane, prodavnicama sredstava za ličnu higijenu, apoteka, stomatoloških i lekarskih ordinacija u okviru tržnih centara u kojima se nalaze.

Nalaže se takođe svim proizvođačima i prodavcima hleba da u prodajnim objektima u kojima se vrši šalterska prodaja, zaposleni moraju imati zaštitnu masku i zaštitne rukavice, a u objektima gde kupac sam uzima hleb sa police, isti mora biti upakovan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com