TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Politika

PREDSTAVNICI KOALICIJE ”AJMO LJUDI” POSETILI VRBAS (VIDEO)

Nosilac parlamentarne liste koalicije “Ajmo ljudi” Boris Tadić i kandidati za narodne poslanike Nada Kolundžija, Petar Rajodčić, Vojislav Janković i Konstantin Samofalov, posetili su Vrbas i sa građanima razgovarali o problemima sa kojima se suočavaju.

Građanima su u utorak predstavili i rešenja iz ekonomskog programa “Novi ekonomski program” koji je pre nekoliko dana predstavio kandidat za premijera naše koalicije prof. Goran Radosavljević, sa posebnim osvrtom na razvoj privrede i rešavanje ekoloških problema, saopšteno je iz koalicije “Ajmo ljudi”.


U Vrbasu smo na Svetski dan voda kako bismo ukazali na višegodišnji problem kvaliteta pijaće vode i problem vodosnabdevanja u Srbiji koji je najistaknutiji upravo u Vojvodini, pa i ovde u Vrbasu. Kvalitet pijaće vode je izuzetno loš, što su mi posebno istakli i građani Vrbasa s kojima sam ovde razgovarao“, kazao je Tadić.

Naša koalicija ”AJMO LJUDI” posvećena je rešavanju ovog problema i želimo da kažemo građanima Vrbasa i Vojvodine da znamo za njihove probleme i da ćemo raditi na što hitnijem saniranju istih“, poručio je Tadić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com