TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

Rasim Ljajić otpušten iz UKC NIš, lečenje nastavlja u Beogradu

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić otpušten je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, gde je primljen u nedelju nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je preminuo predsednik Izvršnog odbora stranke Branko Gogić, koji je upravljao automobilom koji je izleteo sa auto-puta.

“Pacijent je otpušten iz UKC Niš. Njegovi vitalni parametri su stabilni i on će lečenje nastaviti u Beogradu” – kažu iz UKC Niš.

Blic nezvanično prenosi da će Rasim Ljajić lečenje nastaviti na Odeljenju grudne hirurgije Kliničkog centra Srbije.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić zadobio je teške povrede grudnog koša, u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod Ražnja.

Uzrok nesreće još nije poznat

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nezgode došlo oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo “škoda superb kvatro” gde je Ljajić bio na mestu suvozača sletelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Navodi se da je zamenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je vozilom najverovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome je na licu mesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške telesne povrede.

Tužilaštvo je saopštilo da trenutno uzrok saobraćajne nezgode nije poznat.

Navodi se da je uz uviđaj lica mesta dat nalog za izuzimanje putničkog vozila koje je učestvovalo u nezgodi radi eventualnog veštačenja.

Izdat je i nalog za obdukciju leša vozača, pokojnog Gogića u Zavod za sudsku medicine u Nišu.

Naknadno je dat i nalog da se obavi razgovor sa Ljajićem kada to njegovo zdravstveno stanje dozvoli u cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će se doći do saznanja o uzroku nastanka saobraćajne nezgode.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com