петак, октобар 18

BRANISLAV TRIFUNOVIĆ GLUMAC PETE FESTIVALSKE VEČERI (VIDEO)

0
91

Peti glumac večeri na 57. Filmskim susretima u Nišu je Branislav Trifunović, glavni protagonista filma “Gejm“. Pored ovog, sinoć su prikazani “Strahinja Banović“ i film “Kelti“ koji je publika imala prilike da vidi u bioskopu Cineplexx. Večeras su na programu filmovi „Komedija na tri sprata“ i „Usekovanje“, koji će biti prikazani samo na Letnjoj pozornici.

Branislav Trifunović

Na petoj večeri 57. Filmskih susreta na Letnjoj pozornici prikazan je film “Strahinja Banović“, Iste večeri prikazan je i srpsko-američki film “Gejm“ u kome krijumčar zavistan od kockanja biva zaglavljen u balkanskoj zabiti, tražeći ilegalan prelaz u Zapadnu Evropu. Za glumca pete večeri izabran je Branislav Trifunović, koji igra Strahinju u ostvarenju “Gejm“

Kada na filmu igraju naturščici ne smeš da ih teraš u to da se oni prilagođavaju tebi već ti njima. Tako da ja sam se trudio da njima ne smetam – kaže glumac večeri Branislav Trifunović.

U bioskopu Cineplexx svi zainteresovani imali prilike da pogledaju film “Kelti“ čija se priča odvija u Beogradu 1993. godine, i prati tinejdžerske dane glavne protagonistkinje Minje. Film „Kelti“ režirala je Milica Tomović.

 


Leave a reply