четвртак, септембар 19

(VIDEO) Novi komunalni milicioneri i nova stanica u Nišu

0
134

U Nišu će biti otvorena treća stanica Komunalne milicije u ulici Vojvode Tankosića. Zaposleno je i 36 komunalnih milicionera, kaže načelnik Komunalne milicije Dejan Kovačević i dodaje da je njih trinaestoro do sada prošlo obuku i položilo sve neophode ispite. Oni će početi da rade u ponedeljak u novoj stanici.

Ostali čekaju da MUP sa Komunalnom milicijom Beograda organizuju obuku. Čekamo da ih pošaljemo na obuku i onda će oni početi da rade, dodaje Kovačević.

Ovo će umnogome olakšati rad Komunalne policije.

Grad Niš je treći grad po veličini u Srbiji. Komunalna milicija je do sada brojala samo 35 pripadnika što je izuzetno mali broj na ovoliki grad i ovoliki broj k0munalnih prekršaja. Gradu Nišu je potrebno oko 100 komunalnih milicionera. Ovih 13 kolega će nam mnogo značiti, a kad dođe i ovih 23 moćićemo lakše da izađemo u susret svim potrebama građana, ističe Kovačević.

Kovačević dodaje da će pokušati da uposle dodatne ljude, kao i da otvore stanice u drugim opštinama jer su sve tri trenutno na Medijani.

***Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a reply