четвртак, септембар 19

(VIDEO) GO Crveni Krst: Za sve đake prvake ranac i školski pribor

0
62

Više od hiljadu dačkih torbi biće poklonjeno đacima prvog, drugog i trećeg razreda sa područja Gradske opštine Crveni Krst. Na ovaj način opština će poželeti učenicima srećan početak nove školske godine, rekao je predsednik Opštine Miroslav Milutinović na sastanku sa sedam direktora osnovnih škola ali i policajcima koji će i ove godine kroz razne edukacije učiti mališane bezbednosti.

ZA SVE ĐAKE PRVAKE RANAC I ŠKOLSKI PRIBOR

 

Ranac, pernica i torba za blok su pokloni za 245 đaka prvaka koji ove godine polaze u jednu od sedam osnovnih škola na području Opštine Crveni Krst.

I plus smo uzeli rančeve za učenike drugog i trećeg razreda tako da ćemo pokloniti oko 1000 školskih torbi za početak školske godine”, kaže predsednik GO Crveni Krst Miroslav Milutinović.

Na sastanku sa direktorima osnovnih škola i službenicima Policijske uprave pri Opštini Crveni Krst razgovaralo se i o bezbednosti đaka.

Kao i svake godine imamo akciju Pažljivko kojom deca uče kako da se ponašaju u saobraćaju i da nauče više o svojoj bezbednosti”, objašnjava direktor OŠ “Vuk Karadžić” Niš Milan Mladenović.

Do kraja sedmice biće održan i sastanak na nivou svih škola Nišavskog okruga o ovogodišnjim smernicama za borbu protiv vršnjačkog nasilja.

Leave a reply