четвртак, септембар 19

(VIDEO) Nišlije, imate još dve nedelje da predložite u šta treba uložiti gradski novac

0
52

Trotoari, nedovoljno mesta za parkiranje u užem centru grada, asfaltiranje, to je ono što bi Nišlije želele da se sredi uz pomoć novca iz gradske kase. Kažu da će to i predložiti rukovodstvu grada. A imaju i dobru priliku, jer je objavljen javni poziv za građane Niša da učestvuju u pripremi budžeta za 2025. godinu.

Rukovodstvo Grada Niša pozvalo je građane da učestvuju u pripremi budžeta za 2025. godinu. Građani kažu da već znaju u šta bi trebalo uložiti novac iz gradske kase, barem kada je reč o ulici u kojoj žive.

– Linija za gas. Trotoari. To je Ulica Osme srpske brigade u Pasi Poljani, 

– Za parkiranje, nema mesta za parkiranje. Vojvode Mišića, Dušanova, Prvomajska

– Moja ulica je Generala Božidara Jankovića. Tamo bi trebalo ta ulica da se sredi, asfaltira. U njoj se stalno gradilo i nikad to nije urađeno, ni trotoari ni ulica, kažu Nišlije.

Poziv je objavljen na zvaničnom sajtu grada Niša i otvoren je do 13. septembra.

Nakon toga ide finalizacija procesa formiranja gradskog budžeta za 2025. godinu. Tako da se nadam da će u narednom periodu građani izaći sa nekim interesantnim stvarima, onim što bi voleli da vide u svojim dvorištima, svojim ulicama, sa onim što bi želeli da se uradi u našem gradu i to su stvari koje će nam biti važne, kaže gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović.

Gradska uprava za finansije će prispele predloge zainteresovanih građana, predstavnika udruženja građana, štampanih i elektronskih medija, stručne i ostale javnosti proslediti nadležnim gradskim upravama i Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj.

Leave a reply