четвртак, септембар 19

Iz odela u sportsku opremu: Biznis run trka u Nišu

0
33

Iz odela i radnih uniformi u sportsku opremu. Nakon završenog posla oko 1500 zaposlenih u niškim kompanijama stiglo je na Biznis ran trku. Zagrevali su se kažu ceo dan na radnom mestu i spremni došli na start.

Nas 180 je danas ovde, mislim da ćemo biti i ovoga puta najbrojniji. Došli smo da se družimo, upoznamo sa zaposlenima u drugim kompanijama, promovišemo zdrave stilove života, kaže Bojana Stamenković iz Kompanije Leoni.

Osim zaposlenih u kompanijama trčali su i zaposleni u javnim preduzećima, školama, na fakultetima. U 15. 30 sa biznisom i sastancima je završio i gradonačelnik Niša.

Trčaću, pa, ko zna,  možda Niš i pobedi. Biće 20-ak ljudi koji predstavljaju grad. Želimo da pošaljemo jaku poruku da ovo treba da postane navika i način na koji se promoviše budućnost mladih u Nišu, kaže gradonačelnik Dragoslav Pavlović.

Sportsku opremu obukao je i dirrektor Naučno tehnološkog parka.

Daću sve od sebe da probam da istrčim s obzirom da nisam trenutno baš u najboljoj formi. Ovo jeste namenjeno tome da se druže i prođemo tih 5 kilometa neko brže, neko sporije, neko će šetati, a siguran sam da će neko pokušati da nađe i prečicu, kaže direktor NTP Milan Ranđelović.

Trčali su pet kilometra. Promovisali zdrave stilove života i družili se na jednom mestu. Organizator trke u Nišu je Deli prostor u partnerstvu sa NTP.

Ovo je lepa prilika za povezivanje ljudi, za neke nove kontakte, za druženje i edukaciju, a naravno, imamo o zabavu, kaže Filip Jovanović iz Deli prostora.

Cilj i žurka bili su na Letnjoj pozornici. Inače, trka u Nišu je deo serije od četiri trke u Srbiji. Osim Niša trči se u Novom Sadu Subotici i Beogradu.

Leave a reply