четвртак, септембар 19

Pasi Poljana, Miljkovac i Jelašnica bez vode do 15 sati

0
39

RADOVI NA MREŽI U NASELJU PASI POLJANA

Voda na ulici, potrebna su raskopavanja u ulicama Kosačkoj bb i 1300 kaplara kod stare škole. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama kao i na prostoru naselja Pasi Poljana.

POPRAVKA KVARA U ULICI STOJANA MILJKOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stojana Miljkovića kod broja 3. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

POPRAVKA MREŽE U PRIMORSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, nužan je iskop u Primorskoj ulici kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI MIHAJLA PUPINA

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Mihajla Pupina kod broja 9. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Mihajla Pupina.

POPRAVKA KVARA U SELU MILJKOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Blagoja Železara. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Miljkovac.

RADOVI U SELU JELAŠNICA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Pančićevo sokače kod broja 33. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Jelašnica.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Milana Toplice 34, u selu Gabrovac – Nišavska 13, Svetolika Rankovića 11, Koste Stamenkovića 7, Bore Vukmirovića 26, Boljevačka 2, Kneza Mihaila Obrenovića 75, Beogradska 1, Branimira Ćosića 1, u naselju Brzi Brod – Milorada Čavdarevića 4, Monahinje Jefimije 13, na putu za Donje Vlase – Pavla Savića 11, u naselju Pasi Poljana – Frederika Šopena 4, u naselju Donja Vrežina – Dragomira Velimirovića, Stanislava Biničkog 22, u naselju Ratko Jović – Sokobanjska 37 – Humska 7, u naselju Gornja Vrežina – Kalenićka 2, Humska 17A, Pane Đukić 4 i 9, Izvorska 6, na bul. Nikole Tesle 61 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

 

Leave a reply