четвртак, септембар 19

Na niškom aerodromu Konstantin Veliki u toku je snimanje nove sezone TV serije ,,Kamiondžije“

0
33

Popularni Baja i Žića, u rimejku čuvene serije iz sedamdesetih, kamion su zamenili modernijim prevoznim sredstvom i zaposlili se na aerodromu, i tu, po scenariju, na scenu stupa niški aerodrom, gde će biti snimljene ukupno tri epizode.

Snimanje se najvećim delom obavlja u modernom ambijentu nove terminalne zgrade Konstantina Velikog, a završne scene snimaće se i na centralnim niškim ulicama.

Glumce i filmsku ekipu na setu posetio je gradonačelnik Dragoslav Pavlović sa saradnicima, zajedno sa direktorom “Aerodromi Srbije” Mihajlom Zdravkovićem.

Oni su razgovarali sa rediteljem Filipom Čolovićem i glavnim glumcima Tihomirom Stanićem i Nenadom Jezdićem i izrazili zadovoljstvo što je za snimanje popularne serije, koja će se naredne godine emitovati na RTS-u, odabran upravo Niš i novi deo našeg međunarodnog aerodroma.

Snimanje je počelo je prošlog petka i trajaće sedam dana. Pored Stanića i Jezdića, u seriji igraju i Ivana Dudić, Branimir Brstina, Nebojša Milovanović, Anka Gaćeša, Filip Čolović (koji je i reditelj), Jadranka Selec i drugi. U glumačku podelu su uključeni i amaterski glumci iz Niša, kao i veći broj statista.

Leave a reply