четвртак, септембар 19

JKP Naissus: Pojačane aktivnosti održavanja kanalizacione mreže

0
19

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI NA MREŽI U NASELjU POPOVAC

Voda na ulici, potrebni su iskopi u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 72 i 34. Zbog radova na priključnim vezama, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Popovac.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjI KOMREN

Voda na površini, nužan je iskop u Izletničkoj ulici kod broja 18. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Izletničkoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI UROŠA PREDIĆA

Voda na povšini, potreban je iskop u ulici Uroša Predića kod broja 6. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulicama Uroša Predića, Konrada Žilnika i delu Dragiše Cvetkovića.

POPRAVKA KVARA U SELU VELE POLjE

Voda na površini, potreban je iskop u Tršćanskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u selu Vele Polje.

POPRAVKA MREŽE U SELU JELAŠNICA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Rudnička kolonija kod spomenika. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Jelašnica.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Jeronimova 1, Jasenovačkih žrtava 9, Izvorska 8, Delijski vis bb, dr Vojislava Vučkovića 4, Knjaževačka 185-187 – stambena zajednica, Varvarinska 5, Bore Vukmirovića 26, u naselju Brzi Brod – Milorada Čavdarevića 4, Kosovke devojke 12 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

 

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Ćirila i Metodija, Kraljevića Marka, Zetska.

Usisavanje i ispiranje šahti i betoniranje kinete u šahti u ulici Maršala Tita (Suvi Do).

Ispiranje priključne veze zbog snimanja na Bul. dr Zorana Đinđića.

Leave a reply