субота, септембар 28

Nagrada Nišu za Kancelariju za brze odgovore (VIDEO)

0
42

Grad Niš dobitnik je nagrade u oblasti administrativne efikasnosti za 2023. godinu za projekat „Kancelarija za brze odgovore“. Nagrada stiže od Stalne konferencije gradova i opština i Ministarstva državne upravu i lokalne samouprave. U Niš je već stigla vredna računarska oprema, a ugovor o donaciji potpisali su gradonačelnik Niša i generalni sekretar SKGO.

Komisija koja svake godine radi na nagrađivanju gradova i opština je izabrala taj projekat kao najbolji primer prakse lokalna samouprave u 2023. godini. Dodeljujemo računare i drugu tehničku opremu koja je donacija Vlade Švajcarske koja je sa nama zajedno u ovom projektu. Ideja je da širimo najbolju praksu i na druge gradove i opštine, kaže generalni sekretar SKGO Nikola Tarbuk.

Hvala vam za nagradu i za ono što je kao nagrada usledilo. Kancelarija je našim građanima veoma važna i voleo bih da je koriste u što većoj meri, kaže gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović.

Računarska oprema će pomoći unapređenju rada u narednom periodu kako Kancelarije za brze odgovore tako i drugih delova sistema Gradske uprave, dodaje Pavlović.

Leave a reply