уторак, октобар 1

POGODAK SA BELE TAČKE JE TVOJA PREČICA DO MILIONA: Zaigraj BEACH PENALTIES!

0
15

Uživaj u fudbalskoj avanturi na prelepoj plaži! Poseti Meridian i zaigraj Beach Penalties.

 Da li ste raspoloženi za malo fudbalskih bravura na prelepoj plaži? Predlažemo vam da posetite Meridian i isprobate hit igru provajdera Expanse Studios, Beach Penalties.

Savršeno osveženje u vidu spektakularnih dobitaka stiže svaki put kada postignete pogodak sa „bele tačke“. A, da bi zabava počela potrebno je da odaberete izvođača „najstrože kazne“.

U zavisnosti od toga da li odaberete vrhunskog strelca ili golmana koji je specijalista za odbranu penala, kvote na pogotke su različite. Najveće kvote i nestvarni dobici vas očekuju postizanjem pogotka kada se ekspert za odbranu penala nađe među stativama.

Huk navijača sa tribina se čuje sve vreme dok se zabavljate. Iza gola ćete videti veliko morsko plavetnilo. Grafika igre je odlična, a zvučni efekti će vas oduševljavati svakim potezom.

Uživajte u uzbudljivoj žurki na plaži koja dostiže vrhunac svakim pogotkom. Zabavite se igrajući Beach Penalties.

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-A! Dobijate 3.000 besplatnih spinova, kao i 3.000 dinara za sportsko klađenje!

 

Leave a reply