четвртак, октобар 3

Bulevar Nemanjića i dalje bez vode zbog havarije (VIDEO)

0
22

Jučerašnja havarija kod OŠ “Ćele kula” ostavila je bez vode stanovnike koji žive na potezu Bulevara Nemanjića od raskrsnice sa Sremskom ulicom do kružnog toka na Trošarini. Iako je prv informacija bila da će voda stići do podneva iz Naissusa saopštavaju da se radi o složenom kvaru i da vode neće biti do 19h.

Nastavlja se iskop ispred Gabrovačkog mosta na bulevaru Nemanjića kod OŠ „Ćele Кula“. Zbog popravke složenog kvara na vodovodnoj mreži, ostaje u prekidu  vodosnabdevanje do 19 časova na prostoru od kružnog toka na Trošarini do Gabrovačkog mosta na bulevaru Nemanjića. Za vreme trajanja radova, dve auto-cisterne sa pijaćom vodom biće na raspolaganju sugrađanima kod zgrade „Lepa Brena“ i u ulici Žarka Đurića na Trošarini u blizini košarkaškog terena, stoji u saopštenju Naissusa.

Dok voda ne stigne, stanovnici Bulevara se snalaze.

Idem da nađem cisternu. Od juče nema veode, nisam bila kod kuće kad je nestala. Za piće se snađemo, ali nezgodno je za umivanje, kupanje, za sudove, kaže jedna Nišlijka.

GDE ĆE SE JOŠ DANAS RADITI?

INTERVENCIJA U JUGOVIĆEVOJ ULICI

Voda je zatvorena zbog velikog curenja u Jugovićevoj ulici kod broja 41. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jugovićevoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U BOŽIDARČEVOJ ULICI

Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu Božidarčeve ulice ali je moguć prekid u delu ulice Starca Vujadina, Nova železnička kolonija, Železnička kolonija, Milana Rakića i Rasadnik.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila ulici Josipa Slavenckog 3, Pane Đukić 4, u selu Trupale – Vrtiška 9, dr Milenka Hadžića 37, Cetinjska 2, u selu Gornja Toponica – više lokacija, u naselju Delnice – Manasijska 1, Vladimira Ćorovića 13, Braće Ignjatović 29a, na Mramorskom Brdu – Batušinački put bb i 4, Bosanska 3, Radoja Dakića 23a, Zdravke Vučković 35, u naselju Brzi Brod – Bojnička 16 – Vladimira Milića bb, Delijski Vis 8, u selu Čamurlija – više lokacija, u selu Vrtište – Niška 6, Vukmanovska 8, u selu Mezgraja – Peka Dapčevića 7, u Novom Selu – Toplički partizanski odred 2, Prolomska 5, Dimitrija Tucovića 76, Pančevačka 12, Dimitrovgradska 2, Pazinska 11, Braće Vuksanović 22a, Ljubomira Nikolića bb, u selu Mramor – Кralja Кonstantina Bodina 9, Nikole uzunovića 134 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANJA КANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JКP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja
atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Hajduk Veljkova, Sinđelićev Trg, Branka Miljkovića.
Davanje priključka u ulicama: Zetska, Božidarčeva.

Leave a reply