четвртак, октобар 3

Da li će čair ostati neosvojiv? Radnički sutra protiv OFK Beograd (VIDEO)

0
16

Niški Radnički sutra na Čairu igra protiv OFK Beograd. I trener i igrači kažu da poštuju protivnika, ali i da će se potruditi da Čair i sutra ostane neosvojiv za goste, kao što je to u dosadašnjem delu jesenjeg prvenstva bio.

Mislim da je izlišno trošiti reči na OFK Beograd. Ekipa ima 22 boda, to nije slučajno. Igraju sjajno, imaju sjajne mlade i starije igrače. Predvođeni su Simom Krunićem koji zna šta radi. Veliki respekt gajim ka OFK Beogradu. , kaže šef stručnog štaba NIšlija, Drinčić.

Nikola Drinčić dodaje da je njegova ekipa spremna.

Svi smo zdravi, orni, jedva čekamo da sutra počne utakmica, kaže Drinčić.

Najstariji i najiskusniji u ekipi, Marko Petković, nekadašnji igrač Crvene Zvezde, kaže da su svesni da ih čeka individualno jaka ekipa.

Mislim da nas, od svih utakmica koje smo do sada igrali, sutra čeka ekipa sa najboljim karakterom. To dokazuju njihove utakmice sa puno golova koje se uvek nekako završe u njihovu korist! Moraćemo da budemo silno motivisani, da uđemo 100 odsto u meč da bi Čair i dalje ostao neosvojiva tvrđava, što i jeste naš cilj, kaže Petković.

Radnički za sada ima sve tri pobede kod kuće, a u prošlom kolu je protiv Vojvodine u gostima igrao nerešeno i doneo u Niš jedan bod.

Trenutno je peti na tabeli sa 16 bodova i utakmicom manje.

Gosti su na visokom drugom mestu sa 22 boda.

Utakmica na Čairu igra se od 17:30. Glavni sudija je Novak Simović.

Leave a reply