петак, октобар 4

Otvoren 15. Sajam automobila u Nišu (VIDEO)

0
23

U niškoj Hali Čair je otvoren 15. Sajam automobila na kome će do nedelje, 6. oktobra biti 15 srpskih i 15 niških premijera.

Posetiocima vodeće auto kuće i distributeri nude pre svega hibridna i električna vozila, ali i razne popuste i poklone. Najskuplji automobili su nemačke proizvodnje i koštaju više od 95.000 evra, dok se najjeftinija vozila za gradsku vožnju mogu kupiti za 15. 000 evra.

Na 15. niškom Sajmu automobila više od 20 brendova. Gotovo sve auto kuće i distrubuteri promovišu svoje najnovije modele.

Ove godine akcenat je na hibridna i električna vozila i planirano je 15 niških i 15 srpskih premijera”, direktor Sajma automobila Niš. 

Automobili zavisno od performansi diktiraju cenu, a ove godine nov gradski auto se može kupiti i za 15 hiljada evra.

Najskuplji automobil na sajmu je Mercedesov lepotan, E klase koji košta više od 95.000 evra, ali sa akcijskom cenom je 89.600.

Tu su i motocikli kao i razna prateća oprema. Prema rečima organizaotra bilo bi i više brendova ali to zahteva veći sajamski prostor koji Niš za sada nema.

Budućnost je u u ekspo prostoru koji Niš mora da ima, a ovakve manifestacije dovode ljude I oz drugih krajeva Srbije što je benfiti ovakvih sajmova”, kaže gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović. 

Ulaznica na Sajam automobila iznosi 300 dinara, dok je za decu do 10 godina ulaz besplatan. Otvoren je do 6. oktobra od 10 do 20 časova.

 

Leave a reply