субота, октобар 5

Studentima Univerziteta Metropolitan uručeni indeksi (VIDEO)

0
17

Novoj generaciji strudenata Univerziteta Metropolitan podeljeni su indeksi.

Pred ovim mladim ljudima je uzbudljiv životni period. Zvanično su postali studenti i započeli svoje akademsko putovanje na Univerzitetu Metropolitan.

Upisala sam Fakultet za menadžment. Očekujem sve najlepše, da ću naučiti nešto novo i upoznati druge kolege, kaže studentkinja Anja Borošev.

Samo u Nišu je podeljeno oko 130 indeksa, a ovaj Univerzitet ima svoj centar u Beogradu.

Ponosni smo što su studenti prepoznali kvalitet koji imamo i da svoje poverenje poklone nama. Jako smo zadovoljni jer su naši programi izuzetno kvalitetni. Imamo odličan program i na Fakultetu informacionih – smer informacione tehnologije, softversko inžinjerstvo i razvoj video igara. Na Fakultetu digitalnih umetnosti imamo smerove za grafički dizajn, modni dizajn i dizaj interaktivnih medija. Na Fakultetu za menadžment imamo smer digitalni biznis i marketing i inženjerski operativni menadžment, kaže marketing saradnik na Univerzitetu Metropolitan Anja Veličković.

Ove godine i novina na Univerzitetu Metropolitan – otvoren je novi Fakultet za strane jezike, smer engleski jezik u biznisu.

Univerzitet Metropolitan postoji skoro dve decenije. Najpre kao Fakultet informacionih tehnologija koji je kasnije prerastao u Univerzitet. Danas važi za jedan od renomiranih privatnih Univerziteta sa više hiljada studenata.

Leave a reply