понедељак, октобар 7

U Nišu počela „Dečija nedelja“ (VIDEO)

0
15

U Nišu je počelo obeležavanje Dečije nedelje. Na trgu Kralja Milana bogat program. Nastupio je hor “Čarolija”, kao i Ilussion dance studio, Plesni klub “Bum 018”, a Stefanu Mitiću Tićmiju dodeljena je Nagrada “Maleni cvet”. Poruka ovogodišnje manifestacije je “Ja sam dete. Imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“.

Organizatori su Grad Niš i Dečiji kulturno-rekreativni centar.

Cilj manifestacije je da među decom širimo ljubav i toleranciju, a to je poruka ove Dečije nedelje – „Ja sam dete. Imam plan. Tolerancija i ljubav za svaki dan“. Da posetimo na te poruke koje nam deca stalno šalju. U svrhu toga imaćemo i tribine koje se tiču dece. Želimo da grad mališanima daruje mngoo programa, mnogo sadržaja i to će se nastaviti i u narednom periodu, kaže organizator programa u Dečijem rekreativno-kulturnom centru Marija Cvetković.

 

 

Draga dečice, želim vam bezbrižnu sutrašnjicu. Poštovani roditelji, želim vam da ove nedelje provedete bar duplo više vremena nego što ste planirali sa svojom dečicom. Ubuduće, što više da posvećujete svojoj deci, kaže gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović.

 

 

Leave a reply