среда, октобар 9

Ko će biti bez vode?

0
6

RADOVI NA MREŽI U SELU PASI POLJANA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici 1300 kaplara kod stare škole i nakon toga planiran je iskop u ulici Učitelja Spiridona kod broja 16. Zbog popravki vodovodne  mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici 1300 kaplara a po nastavku radova i u ulici Učitelja Spiridona.

POPRAVКE КVAROVA U BUBANJ SELU

Voda na površini, nužni su iskopi u ulici Maršala Tita kod brojeva 17 i 40D. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova i otežan saobraćaj u ulici Maršala Tita ali je moguć prekid i na prostoru Bubanj Sela.
NASTAVAК RADOVA NA BULEVARU NEMANJIĆA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na Bulevaru Nemanjića kod broja 72. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od mosta kod Gabrovačke reke do kružnog toka kod Sremske ulice.

RADOVI NA MREŽI U ULICI ALEКSANDRA MEDVEDEVA

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Aleksandra Medvedeva kod broja 14 – Građevinsko-arhitektonski fakultet. Zbog intervencije, vodosnabdevanje je u prekidu do 15 sati u delu ulice Aleksandra Medevedeva od GAF-a do Bulevara 12. Februar.

POPRAVКA КVARA NA MREŽI U NASELJU VINIК

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Petra Božovića kod fazanerije. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici i Fazaneriji.

INTERVENCIJA NA MREŽI U SELU SEČANICA

Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Aleksandra Nikolića bb kod kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Aleksandra Nikolića ali je moguć prekid i na prostoru sela Sečanica.

POPRAVКE КVAROVA U GORIČКOJ ULICI

Voda na površini, potrebni su iskopi u Goričkoj ulici kod brojeva 63 i 65. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Goričkoj ulici.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Lapska 6, Borska 3, Кestenova 31, Bagremova 5, Borivoja Stevanovića 21, Studenička bb, Кoparska 1, Trupalska 15, Svetislava Jovanovića 8, Dragoljuba Jovanovića Draže 10, Filipa Filipovića 15, Lepenička 8, Mihajla Golubovića 8, Izvorska 15, Vinička 1, Кrste Stefanovića 15, Branka Miljkovića 73, Bore Vukmirovića 38, Zlatka Balokovića 2, Roberta Кoha 3, Jelene Glavaški 6, Patrisa Lumumbe 29, Dimitrija Dragovića 72, Nikole Uzunovića 134 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANJA КANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JКP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Branka Кrsmanovića, Đerdapska, Vojvode Putnika.

Čišćenje i ispitivanje slivnika u Naserovoj ulici (prilaz parkingu).

Davanje priključka u ulici Babičkih odreda II prilaz.

Priključak na kanalizaciju na bul. 12. Februar bb (Woby House).

Služba za odnose sa javnošću JКP“Naissus“ Niš

Leave a reply