недеља, октобар 13

IZAĐI NA TEREN, POGODI SA „KREČA“ I OSVOJI PLAYSTATION 5!

0
10

Preuzmi stvar u svoje ruke: Zaigraj Beach Penalties u Meridianu i osvoji Playstation 5

Ako postoji slot igrica koja je za vrlo kratko vreme stekla veliku popularnost, onda je to svakako Beach Penalties. Provajder Expanse Studios je napravio pun pogodak sa ovom igrom.

 

Svako od nas se nekada zamišljao kako šutira odlučujući penal, a sada imate priliku da oživite taj osećaj. Ali, šta kada vam kažemo da pogodak sa „bele tačke“ donosi Playstation 5?

Od vas se samo traži da zaigrate popularnu igricu u Meridianu i možete osvojiti vanserijsku nagradu. Svakim odigranim potezom osvajate 20 poena, dok vam 100 DINARA uloga kumulativno posmatrano donose dodatna dva poena kojima napredujete na listi najboljih igrača.

 

Rang-lista će se ažurirati svakog dana na sajtu meridianbet.rs. Osvajač glavne premije će biti obavešten od strane Meridianovog korisničkog centra 1. novembra.

Postani ekspert za izvođenje penala i preuzmi Playstation 5!

 

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-A! Dobijate 3.000 besplatnih spinova, kao i 3.000 dinara za sportsko klađenje!

 

 

 

Leave a reply