уторак, октобар 15

Moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati

0
8

POPRAVKA MREŽE U NASELJU NIKOLA TESLA
Voda na površini, nužan je iskop u blizini prethodne intervencije u ulici bulevar Sv. Cara Konstantina kod broja 125. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu ulice bulevar Sv. Cara Konstantina na prostoru od kružnog toka za Nišku Banju do raskrsnice sa Zaplanjskom, kao i deo Zaplanjske (Broj 6).
POPRAVKA KVARA U NASELjU PODVINIK
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Veselina Krajačića bb, na kraju ulice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Veselina Krajačića, ali je moguć prekid na prostoru naselja Podvinik, Gornji Komren i sela Hum.
INTERVENCIJA U NASELjU GORNjI KOMREN
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vojnika Milenka Božića, kod broja 17. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vojnika Milenka Božića.
POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjI KOMREN
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Bojana Vailjkovića, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bojana Vailjkovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.
POPRAVKE KVAROVA U ULICI ĐURE JAKŠIĆA
Ne drži prvi ventil, potrebni su iskopi u ulici Đure Jakšića, kod brojeva 25 i 2. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Đure Jakšića.
RADOVI NA MREŽI U SELU SEČANICA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ranka Žeravice, na kraju ulice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ranka Žeravice, ali je
moguć prekid i na prostoru sela Sečanica.
POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Voda curi na prvim ventilima, u toku su intervencije na lokacijama u naselju Deveti maj: Kumrovačka 5, Lukovska 14, Vlasotinačka 17, Sime Dinića, Jastrebačkih partizana 74,
Vojvođanska 7, Đorđa Uzunovića 3 i 7. U selu Čokot, intervenisaće se u ulicama: Maršala Tita 13 i 60, 29. Novembar 7 i 50, Mramorska 4. Popravke u šahtama obavljaju se i u ulici Jovana Dučića 22, Delijski vis 8, Višegradska 1Zdravke Vučković 35, Vladimira Ćorovića 13 i na još nekim adresama.
Zbog najavljenih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na navedenim lokacijama.

Leave a reply