четвртак, октобар 17

Obilazak jedinica Vojske Srbije u Nišu i Pirotu

0
14

Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović obišao je danas deo jedinica Centralne logističke baze i 224. centra za elektronska dejstva u Nišu i Pirotu.

U kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu ostvario je uvid u organizaciju života i rada u Trećem skladišnom bataljonu i stanje kapaciteta za realizaciju transportne podrške jedinica i vojnih ustanova Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za koje je ovaj sastav zadužen.

U nastavku je, u kasarni „Treći pešadijski puk“ u Pirotu, obišao renovirani objekat za smeštaj vojnika, da bi, potom, obišao i jedinicu iz sastava 224. centra za elektronska dejstva.

Tokom današnjeg obilaska, general Glišović je razgovarao s vojnicima i starešinama i primio izveštaje komandanata i komandira o stanju i stepenu realizacije težišnih zadataka u jedinicama kojim komanduju.

U pratnji zamenika načelnika Generalštaba tokom obilaska bili su načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove (J-2) brigadni general Dragan Arsenijević i komandant Centralne logističke baze brigadni general Saša Petrović.

Leave a reply