недеља, октобар 20

Pavlović: Sanacija udarnih rupa prioritet (VIDEO)

0
20

Izgradnja i rehabilitacija puteva i ulica u Nišu su trenutno jedan od prioriteta nove gradske vlasti, tvrdi gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović. Para, kaže ima. Obezbeđena su poslednjim rebalansom budžeta, pa je to, dodaje i vidljivo na terenu. Završava se Bulevar Svetog Pantelejmona i to sredinom naredne nedelje, a onda se radovi sele u Ulicu Ljudevita Gaja, između Ulice Dragiše Cvetkovića i Bulevara dr Zorana Đinđića.

-To je veliki parking prostor, ljudi su ovde godinama imali problema sa parkiranjem. Sada će ta parking mesta biti jasno obeležena, i ceo taj prostor potpuno sređen i asfaltiran. Biće napravljena i ostrva za rasvetu, kao i parkovski prostor, kaže Pavlović. 

Sve se radi po spisku, na kojem su prioritete postavili građani Niša. I tu se dolazi do udarnih rupa, koje su, po rečima gradonačelnik poseban problem. Radi se saniranje najvećih oštećenja, trajaće dok traje lepo vreme, a verovatno i duže, kaže Pavlović.

-Mi smo opredelili sredstva da se i u zimskom periodu, kada se ne rade rehabilitacije nastavimo sa saniranjem udarnih rupa, jer je to trenutno prioritet, kaže Pavlović.

Za sanaciju udarnih rupa, pored sredstava opredeljenih za izgradnju i rehabilitaciju ulica, opredeljenje i dodatni novac, kaže Pavlović.

Leave a reply