понедељак, октобар 28

SC Čair: Skejt park do kraja godine, rekonstrukcija bazena naredne

0
13

Izgradnja novog skejt parka do kraja godine i rekonstrukcija zatvorenih bazena naredne – ovo su planovi SC Čair u narednom periodu, ističe direktorka Branka Aranđelović na dan obeležavanja slave ove ustanove. Dodaje da je puno toga urađeno i u ovoj godini kada Sportski centar obeležava pola veka postojanja.

Sportski centar Čair je ustanova koja upravlja sa preko 12 objekata i preko 50.000 kvadrata korisne površine. Ono što smo ove godine dobili na upravljanje i završili je rekonstrukcija otvorenih terena OŠ Dušan Radović i dva terena sa veštačkom travom, prvi pič teren iza klizališta gde je posle 17 godina stavljena nova trava kao i teren u OŠ Sveti Sava.  Ono što imamo u planu do kraja godine je izgradnja skejt parka koji će se nalaziti između nove streljane i klizališta, kaže direktorka SC Čair Branka Aranđelović.
Aranđelović.

U planu je i rekonstrukcija bazena.

Konačno je SC dobio mogućnost da sam radi investicije. Za narednu godinu imamo u planu da radimo prvu i drugu fazu rekonstrukcije zatvorenih bazena, a u planu je i da natkrijemo otvoreni olimpijski bazen sa toplom vezom, zaključuje Aranđelović.

Leave a reply