BEZ LISTI ČEKANJA U VOJNOJ BOLNICI NIŠ (VIDEO)

BEZ LISTI ČEKANJA U VOJNOJ BOLNICI NIŠ (VIDEO)

Vojna bolnica Niš radi punim kapacitetom i trenutno nema listi čekanja za preglede i operativne tretmane, kaže upravnik, pukovnik Veljko Milić. Dodaje da su za to zaslužni i Univerzitetski klinički centar i niški Dom zdravlja, jer su preuzeli zbrinjavanje svih kovid pacijenata.

Nema listi čekanja u Vojnoj bolnici Niš kada je reč o svim pegledima i operacijama, kaže upravnik, pukovnik Veljko Milić. Vojna bolnica Niš nekoliko puta je bila u kovid sistemu i zbrinjavala zaražene pacijente, uz podršku drugih zdravstvenih ustanova u Gradu.

Vojna bolnica u ovom trenutku radi punim kapacitetom, s obzirom na to da je sada glavni teret zbrinjavanja kovid pacijenata preuzeo Klinički centar i Dom zdravlja, mi smo bil islobodni da naši radnici obave sve dijagnostičke i operacijeske procedure, i lista čekanja nemamo za sada, kaže upravnik pukovnik Veljko Milić.

 

U Vojnoj bolnici Niš rade se brojne vrste pregleda – od radioloških do kardioloških i dijagnostičkih procedura.

Sa druge strane, Vojna bolnica i dalje nema ugovor sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje kada se radi o zbrinjavanju civilnog stanovništva: Uložili smo napore krajem godine i nadamo se da će oni uroditi plodom i da ćemo dobiti ugovor sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje i da će svi osiguranici iz civilnog sektora imati prilike da se leče u Vojnoj bolnici, kaže upravnik Milić.

 

Pukovnik Milić najavljuje i renoviranje Vojne bolnice, budući da su sredstva već izdvojena. Dodaje da je reč o jednoj od najznačajnijih investicija u istoriji Vojne bolnice Niš.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com