BJELOGRLIĆU UKINUT PRITVOR, PRIZNAO DELO (VIDEO)

BJELOGRLIĆU UKINUT PRITVOR, PRIZNAO DELO (VIDEO)

Dragan Bjelogrlić je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu pušten iz pritvora i braniće se sa slobode. Po izlasku iz niške palate pravde, zahvalio se ljudima iz Tužilaštva i kako je rekao, divnim policajcima Niša što su bili profesionalni i što su mu dali mogućnost da objasni šta se zaista desilo.

“Žao mi je što sam naseo na provokacije” – rekao je Bjelogrlić novinarima.

 

 

 

ZA SADA SDAMO BJELOGRLIĆ SASLUŠAN

Vladimir Stanojević, portparol OJT Niš

“Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela. Izrazio je žaljenje zbog tog događaja. Imajući u vidu ovakvu odbranu osumnjičenog i prikupljene dokaze za sada, postupajući tužilac je odlučio da se ukine zadržavanje Draganu Bjelogrliću. Krivični krivični postupak će biti nastavljen prikupljanjem novih dokaza” – rekao je Vladimir Stanojević, portparol OJT.

Za sada je samo Bjelogrlić saslušan. U nastavku dokaznog postupka će biti ispitan oštećeni, svedoci i izvedeni drugi dokazni postupci.

Dragan Bjelogrlić osumnjičen je da je u ponedeljak u četiri sata ujutru u hotelu “Ambasador” napao reditelja Predraga Antonijevića i zadao mu nekoliko udaraca u glavu. Osnovno javno tužilaštvo to delo je okarakterisalo kao nasilničko ponašanje