субота, јул 20

Centar Niša i okolina bez vode do 15 sati

0
39

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, nužan je iskop u Ulici Svetog Lazara, kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru sela Supovac.

POPRAVKA KVARA U NASELJU GORNJI MATEJEVAC

Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Pop Ignjatovoj, kod broja 51 i Gavrila Principa, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru naselja Gornji Matejevac.

INTERVENCIJA U OBRENOVIĆEVOJ ULICI

U toku su radovi na popravci kvara u podzemnom prolazu, u Obrenovićevoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u stambenoj zgradi broj 5.

POPRAVKA KVARA U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 33/b. Zbog zamene priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u Ulici Zmaja od Noćaja.

RADOVI NA MREŽI U ULICI BABIČKOG ODREDA

Voda na površini, potreban je iskop u ul. Babičkog odreda, kod broja 2/b. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ulici Babičkog odreda.

POPRAVKA KVARA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, nužan je iskop na Mramorskom brdu, u ulici Niškoj bb, preko puta Frikoma. Zbog zamene priključne veze, dužine 35 metara biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANJI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na ugradnji hidranta u ulici Vidoja Jovanovića, prilaz I. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulici Majakovskog, kod brojeva 45 i 49. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u delu ulice
Majakovskog. Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Niškoj Banji, u ul. Kraljevića Marka 5/a, NB – Tošketova 16, NB – Carigradska 3, Vidovdanska 31, 31/1 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15
časova.

Leave a reply