DA LI ĆE VRANJANCI LETOVATI U SRBIJI ? I KO LETUJE U VRANJU? (VIDEO)

DA LI ĆE VRANJANCI LETOVATI U SRBIJI ? I KO LETUJE U VRANJU? (VIDEO)

Sezona godišnjih odmora je u toku. Mnogi su odlučili da ovog leta putuju van granica naše zemlje, ali ima i onih koji su za relaksaciju i beg od posla i gužve izabrali neku od zanimljivih destinacija u Srbiji na kojoj će uživati uz pomoć vaučera koje država dodeljuje. Zainteresovanost građana je velika.

Idealno mesto za odmor jeste ono gde se najlepše osećate i ako ovog leta niste za putovanje van granica naše zemlje, takvih ima i u Srbiji. Uz pomoć vaučera koje dodeljuje Vlada Republike Srbije možete da otputujete u neku od poznatih banja ili planina. Građani su ove godine pokazali veliku zainteresovanost za letovanje uz pomoć vaučera, a među njima su i Vranjanci kojima se ova ideja dopada, a neki od njih već su rezervisali svoju destinaciju.

Nebojša Ristić

Jedan od gradova za koje vlada interesovanje jeste i Vranje, kao i Vranjska Banja gde su kapaciteti za letovanje sa vaučerima uglavnom popunjeni

 – Kada je reč o Vranjskoj banji ona je na zavidnom nivou u odnosu na druge destinacije   – kaže Nebojša Ristić iz  TO Grada Vanja

Očekuje se jedna lepa turistička sezona čiju uspešnost doprinose pored vaučera i geografski položaj, kao i manifestacije u okviru vranjskog kulturnog leta, zaključio je Ristić.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com