Đak srednje škole „12.februar“ uboden ispred učionice

Đak srednje škole „12.februar“ uboden ispred učionice

MTS 15. MAJUčenik srednje tehničke škole 12 februar u Nišu uboden je danas u hodniku škole, prebačen je u Klinički centar i nakon ukazane pomoći je dobro, potvrdila je za TV Zona plus direktorka ove škole Snežana Živković. Njega je ubo godinu dana stariji drug iz odeljenja, koji je, kako saznajemo ponovac.

Reč je o vršnjačkom nasilju. Znam samo da je dete dobro! Ne znam čime je ubodeno… Sve se desilo ispred ulaza u učionicu, koliko znam nije bilo svađe, tuče… Samo je iz čista mira to uradio stariji učenik, kaže direktorka Živković.

Dodaje da je o svemu obaveštena policija iz koje kažu da je đak najverovatnije uboden nožem, ali će to tačno utvrditi istraga koja je u toku.

Povređeni đak nije životno ugrožen, izvršilac je priveden i rad sa njim je u toku, kažu u policiji.

Podsetimo, to je drugi slučaj vršnjačkog nasilja u ovoj školi u nepunih mesec dana. 18.marta je maturantu ove škole vršnjak iz susedne Mašinsko-tehničke škole “15. maj” metalnom šipkom polomio obe ruke.

One thought on “Đak srednje škole „12.februar“ uboden ispred učionice

  1. Treba postaviti zajedničku ogradu oko građevinske, elektrotehničke, škloa 15.maj i 12.februar i VTŠ, uvesti čuvare i na ulazu instalirati detektor metala. Neophodan je rad sa decom, bez obzira koliko niske bile plate u prosveti. Škole moraju da imaju pedagoga i psihologa koji će raditi sa problematičnom decom. Samo kontinuiran rad daje rezultat.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com