DECENIJA KOL CENTRA DOMA ZDRAVLJA (VIDEO)

DECENIJA KOL CENTRA DOMA ZDRAVLJA (VIDEO)

Ljubazno DOBAR DAN i IZVOLITE…. Ovako počinje svaki razgovor između pacijenata i operatera koji rade u Kol centru Doma zdravlja u Nišu. Među operaterima i Ivana Stamenković koja ovde radi punih 10 godina. Kaže da dnevno obavi i do 200 razgovora sa građanima. Zakazuje im preglede, daje sve potrebne informacije, a neretko dobija i neobična “zalutala” pitanja.

Bilo je zanimljivih situacija. Zovu, kažu čuli smo da kol centar daje sve informacije pa me zanima kad će penzija, kaže Ivana.

Za deset godina rada operateri Kol centra Doma zdravlja u Nišu primili su preko tri miliona poziva. Samo ove godine oko 350 hiljada ljudi zvalo je da zakaže pregled, potraži savet ili informaciju. Kol centra upošljava 20 operatera koji rade u dve smene i koji su tokom vanrednog stanja za građane bili dostupni 24h. Radi radnim danima od 7 do 20h, a subotom od 7 do 14 časova.

Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.