Deo Duvaništa bez grejanja

grejanjeKrater u ulici Branka Radičevića, koji su iskopali radnici Toplane zbog sanacije kvara na toplovodnoj mreži, danima ometa saobraćaj oko Starog groblja. Kvar je saniran još pre nedelju dana, ali rupa još stoji. U Gradskoj toplani kažu da se čeka podizvođač, da dovrši ono, što je Toplana započela. Bar toplovod ne curi, što ne može da se kaže za cevi u ostalim delovima grada.

Zbog curenja na toplovodu u Ulici Jelke Glavaški u Duvaništu, bez grejanja su trenutno žitelji ove, kao i ulica Jelke Radulović, Josipa Slavenskog i Krste Stefanovića. Procurele su i cevi u ulici vojvode Vuka, pa će radijatori danas biti hladni i u zgradama u Dušanovoj i Ulici Josifa Pančića. Kvarovi će biti sanirani do kraja dana, kaže PR Gradske toplane Milena Pavlović.

Toplovodna mreža je stara, kažu u Toplani, negde čak i više decenija. Zato je nemoguće predvideti gde će sve da popusti, tvrde u Toplani.

Rukovodstvo Toplane je krajem prošlog meseca uvelo redukciju grejanja zbog duga Gradske toplane prema Jugoros gasu. Gradsko veće Niša je međutim naložilo rukovodstvu Toplane da prestane sa štednjom i greje punim kapacitetom, što je Toplana i uradila.[mom_video type=”youtube” id=”DxGjbvdUUVk”]

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com