TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

DIGITALNI MARKETING KAO ŠANSA

Dvadeset nezaposlenih sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje u Nišu dobilo je sertifikate o završenoj obuci za digitalni marketing. Reč je o traženim veštinama uz pomoć kojih bi polaznici koji godinama čekaju posao trebalo da lakše dođu do zaposlenja.

U eri digitalizacije onlajn poslovi su traženiji od ostalih, pokazuju podaci portala berze poslova. Veštine uređivanja društvenih mreža, grafički dizajn, wordpress i drugi internet programi su trenutno najakutelniji što je prepoznalo 20 osoba sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje koji su prošli obuku za digitalnog marketara.

“Dugo sam na evidenciji i ova obuka će mi pomoći da brže nađem posao i da radim na svojoj promociji jer sam primenjena umetnica i veštine rukovanja programom grafičkog dizajna, Canve i slično mi mnogo znače”, kaže jedna od polaznica obuke. 

Obuku od pet nedelja sa 160 nastavnih časova u onlajn formatu sprovela je agencija “Sveti Sava” iz Čačka.

Pored obuka za aktivno traženje posla u Nacionalnoj službi za zapošljavanje dostupne su i obuke za vođenje poslovnih knjiga i mnogobrojni drugi a u skladu sa potrebama tržištem rada.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com