Direktor "Železničara" kažnjen na godinu dana

Direktor "Železničara" kažnjen na godinu dana

SLOBODAN MILOSAVLJEVIC COBIDirektor RK “Železničar“, Slobodan Milosavljević Cobi kažnjen je na godinu dana zbog incidenta u poslednjem minutu utakmice sa Planinkom, odigrane 9.maja u Kuršumliji.
Prethodno je zbog istog incidenta kažnjen i klub sa 30.000 dinara, a ako se kazna ne plati u roku, za svakih 10.000 dinara oduzimaće im se po jedan bod.
U prvostepenoj odluci direktora Super rukometne lige Srbije za rukometaše, Vladislava Jovanovića, koja je objavljena na zvaničnom sajtu lige, navodi se da je Milosavljević odgovoran jer je u 60. minutu meča sa Planinkom “psovao i pretio fizičkim obračunom sudijama”, kao i da je “neposredno po završetku utakmice preskočio zaštitnu ogradu i nasrtao na sudiju Dobrosava Kneževića, uz uvrede i psovke.”
Izjavu Milosavljevića da je njegova “rekacija plod čiste krađe sudija”, direktor lige odbacio je kao neosnovanu, ocenivši da je odluka sudija o poništenju gola Železničara za izjednačenje u poslednjem minutu bila ispravna.
Milosavljevć je kažnjen zabranom vršenja svih funkcija u rukometnom sportu u trajanju od jedne godine.
Ima pravo žalbe Komisiji Rukometnog saveza srbije u roku od osam dana.
Da li je ovu odluku primio i da li će se žaliti, Tv Zona plus nije uspela da sazna, jer je Milosavljević nedostupan na telefon poznat redakciji.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com