Dojava o bombi u SG Niša-lažna

Dojava o bombi u SG Niša-lažna

SG BOMBADojava o postavljenoj bombi ispraznila je danas nešto pre podneva zgradu Skupština grada u Nikole Pašića. A ispostavilo se da je i ova bila lažna! Ko je i zašto zvao će utvditi istraga, a o motivima do tada može samo da se nagađa. A neki od zaposlenih kažu da su bili u sred sindikalnog sastanka zbog kašnjenja plata kada je upala žandarmerija i evakuisala ih iz zgrade.

Ispred Skupštine grada Niša nikada više ljudi. Plato ispred zgarde u Nikle Pašića ispunili su zaposleni u gradskim upravama. Ne zbog štrajka, kako su na prvu pomislili slučajni prolaznici već zbog dojave o podmetnutoj bombi. Zaposleni, koje je nakon pola sata stajanja ispred same zgrade policija poterala u park preko puta, sumnjičavi su. U toku je bio sastanak zbog kašnjenja plata, pa se pitaju kako baš da se pogodi da dojava stigne u tom trenutku.

U policiji potvrdjuju da su dobili dojavu oko 11 i 30, na broj 192 ali ne mogu da preciziraju da li se radi o muškom ili ženskom glasu. Kontradiverziona jedinica odmah je izašla na teren i ustanovljeno je da je dojava bila lažna.

Do sada je na meti onih koji se bave lažnim dojavama o podmetnutoj bombi uglavnom bio niški sud. A motivi su uvek bili da se neko od zakazanih ročišta ne održi. Šta bi bio motiv ovog poziva, utvrđivaće istraga

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com