TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

COVID19 Današnje vesti Sport Udarne

ÐORĐE ÐOKOVIĆ: NOVAK JE SLOBODAN, VEĆ BIO NA TERENU (VIDEO)

Novak Ðoković je slobodan, on je već bio danas na terenu, nakon što je pušten na slobodu, izjavio je brat srpskog tenisera Ðorđe Ðoković.

“Novak je konačno oslobođen. Na slobodi je”, rekao je Ðorđe Ðoković je na konferenciji za novinare nakon odluke australijskog suda da poništi odluku federalne vlade o ukidanju vize i deportaciji Ðokovića.

On je zahvalio ljudima širom sveta, koji su organizovali skupove u znak podrške Ðokoviću, kao i pravnom sistemu Australije i sudiji Entoniju Keliju, koji je presudio u korist srpskog tenisera.

“Pravda i istina su izašli na videlo”, ocenio je Ðoković i zahvalio na korektnom suđenju.

“Ovaj slučaj je gledao ceo svet”, istakao je on.

On je rekao da je Ðokovićima kao porodici izuzetno izazovno i teško jer su subjektivni i emotivni, jer je u pitanju njihov Novak.

“Jako je teško da branimo i da stojimo iza Novaka, a da ne uvredimo nikoga. Mi smo uradili sve što je u našoj moći”, rekao je Ðorđe Ðoković.

Srđan Ðoković, otac Novaka Ðokovića, ocenio je da su pobedili pravo i pravda.

Majka Dijana Ðoković zahvalla je svima koji su podržali Ðokovića.

“Ovo je najveća pobeda Novaka u karijeri, veća od svih gren slemova”, navela je Dijana Ðoković.

Stric Goran zahvalio je na podršci svima tokom prothodnih dana i rekao da se nada da će Ðoković uspeti da se spremi za Australijan open i da će osvojiti 10. titulu na tom turniru, rekordnu 21. gren slem titulu u karijeri.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com