Drama: Vlasnik pekare preti spaljivanjem zbog "seče" struje

Drama: Vlasnik pekare preti spaljivanjem zbog "seče" struje

pEKARA BRASKOVlasnik pekare “Braško” Bratislav Blagojević pretio je danas popodne da će da se spali usred pekare u centru grada jer su radnici elektrodistibucije došli da mu iseku struju. U “Jugoistoku tvrde da je utvrđena nelegalna potrošnja na brojilu, a u “Brašku “kažu da su oni samo zakupci i da legalno posluju.

Čitava drama u pekari na Trgu pavla Stojkovića trajala je oko sat vremena. Bratislav Blagojević je pretio da će da se polije benzinom i spali. Njegova supruga kaže da je svemu prethodio dolazak ljudi iz Direkcije za mere i dragocene metale koji su proveravali brojilo.

Oni su pregledali brojilo i tamo su videli da su neke plombe oštećene, kaže Tamara Blagojević, ali dodaje da su oni samo zakupci brojila i da u svemu posluju legalno.

U Jugoistoku, međutim, kažu da je utvrdjena nelegalna potrosnja struje.

“Pre nas je bila ekipa iz Direkcije za mere i dragocene metale. Utvrdili su da su državne plombe oštećene i dali nalog da se isključi struja. Mi ne smemo da tolerišemo nelegalnu potrošnju, pogotovu što smo dobili nalog i to merno mesto mora da bude iskljuceno, rekao je za TV Zonu plus Dragoslav Pavlović, šef kabineta u PD “Jugoistok”.

Dok se odigravala drama, u samoj pekari bili su i pripadnici policije. Pekara je za to vreme radila.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com