DSS I SRS: Niški sportisti pod jednim krovom

DSS I SRSGradski odbor radikala podržao je inicijativu Demokratske stranke Srbije za formiranje Sportskog društva Radnički. Inicijativu je DSS pokrenuo krajem decembra, sa idejom da se svi niški klubovi nadju pod jednim krovom.

Niške radikale i članove niškog odbora DSS-a ujedinila je jedna ideja – formiranje Sportsog kluba Radnički. Na ideju je došao DSS. Kažu da je problem niškog sporta nedostatak identiteta. Niški sportisti igraju pod različitim imenima, koja često menjaju, tako da je za navijače, tvrde u DSS-u teško da se identifikuju sa klubovima.

Vidite samo sa košarkom šta se dešavalo. Osam imena su promenili od kada su osnovani, navijači više ne znaju za koga da navijaju, kaže Dragan Stojadinović iz DSS.

Ovu inicijitavu DSS je pokrenuo još decembra, sada su im se priključili i niški radikali.

Mislim da je ovo dobro i za grad. Sve pare idu na jedno mesto. Na taj način će da se spreči i mešetarenje, tvrdi pred. Opštinskog odbora SRS Pantelej Stefan Ilić.

Zajednička konferencija za medije trebalo je da se održi na stadionu, ali u DSS tvrde da, iako su uredno poslali dopise Sportskom centru i Upravi za omladinu i sport, odobrenje za to nisu dobili.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com