DSS: Referendum o Kosovu-pitanje svih pitanja

DSS: Referendum o Kosovu-pitanje svih pitanja

DSS GOReferendum o daljem evropskom putu Srbije je pitanje svih pitanja i mora da se održi pre, ili paralelno sa izborima. Demokratska stranka Srbije zato traži od Aleksandra Vučića da do Mitrovdana raspiše referendum. To je kazala predsednik Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić, na sednici Glavnog odbora koja je održana u Nišu.

Ceo glavni odbor Demokratske stranke Srbije okupio se u Nišu. Poruka i zahtevi jedinstveni. Raspisivanje referenduma o evropskom putu odmah. Jer je, tvrdi njen predsednik Sanda Rašković Ivić, u pitanju važno državno pitanje koje se tiče svih gradjana Srbije. Očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

Sanda Rašković Ivić
Sanda Rašković Ivić

Premijer Srbije ne može da čeka da dobije izbore, pa da kaže kako je dobio mandat da Srbiju vodu evropskim putem. Narod mora da donese odluku, a ne Vučić, tvrdi Sanda Rašković Ivić.

Sednica glavnog odobra održana je u Nišu, jer žele, tvrde u Dss-u da praktično pokažu kako su za debeogradizaciju i decentralizaciju.

Na sednici Glavnom odbora zatraženo je da refernedum bude raspisan do Mitrovdana. Ukoliko se to ne desi, DSS najavljuje da će početi da prikuplja potpise gradjana za njegovo održavanje.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com