TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

GODIŠNJICA UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ (VIDEO)

Navršila se godina dana od surovog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, a suđenje za taj zločin još nije počelo.

izgoreo automobil porodice Đokić

Zločin koji je uznemirio celu Srbiju – Đokići su namamljeni u zabačen kraj, ubijeni, tela su im spaljena, bačena u jamu, pokrivena granjem. Njihov automobil zapaljen je u ataru Donje Trnave.

Komšije i prijatelji kažu da i dalje ne mogu da veruju da Đokića nema i da je osumnjičeni njihov rođak Goran Džonić

Optužnica za ovaj surovi zločin je i dalje u Višem javnom tužilaštvu. Najpre je vraćena iz formalnih razloga, a drugi put zbog dopune istrage.

hapšenje osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

“Moj branjenik Stefan Džonić se i dalje nalazi u pritvoru. Iskreno, nakon dopune istrage, neke činjenice su dodatno utvrđene I smatram da na osnovu istih on definitivno nije učesnik u izvršenju bilo kakvog dela” – kaže advokat Stefana Džonića Filip Domazet.

Miroslav Ristić, zastupnik Stojanke Đokić, majke ubijenog Gorana Đokića smatra da, nakon dodatnih veštačenja, Tužilaštvo ima sve potrebne informacije za podizanje optužnice.

“Tako da je Tužilaštvo moralo da izvrši dopunu istrage, veštačenjem DNK tragova na kutijama koje su pronađene na licu mesta, pa je DNK analizom otkriveno čiji su to tragovi što je dovoljno za Tužilaštvo da donese odluku. Mislim da je optužnica spremna za podizanje jer više nema spornih činjenica koje bi ukazivale da li je ko je I na koji način izvršio krivično delo” – rekao je Ristić.

https://youtu.be/VIlfvFCUvbw

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com