HIDRAULIČNI KREVETI ZA ZDRAVSTVENE USTANOVE U NIŠU (VIDEO)

HIDRAULIČNI KREVETI ZA ZDRAVSTVENE USTANOVE U NIŠU (VIDEO)

Hidraulični kreveti stigli su u nišku Medicinsku školu “Dr Miodrag Lazić”, Dom zdravlja i Univerzitetski klinički centar. To je treća donacija istog anonimnog donatora gradu Nišu. Ko će da dobije donaciju, odlučuje grad Niš.

Univerzitetski klinički centar u Nišu dobio je donaciju, hidraulične krevete za fizikalnu medicinu. Po osam istih kreveta stiglo je i u niški Dom zdravlja i Medicinsku školu “Dr Miodrag Lazić”.

Mogu da vam kažem da smo nmi sada, otkad traje pandemija, suočeni sa tim da đaci ne mogu da izvode oraksu u Kliničkom centru i Domu zdravlja. Svu praksu izvodima u kabinetima. Mi smo do sada obezbeđivali onokoliko sredstava koliko smo mogli.Mi imamo osam kabineta gde će biti raspoređeni ti kreveti, kaže direktor Medicinske škole u Nišu Miroslav Savić.

Radi se o trećoj donaciji anonimnog donatora iz inostranstva gradu Nišu.

Podsetimo, slična donacija prethodno je stigla u Gerontološki centar Niš , kao i u specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti u Gornjoj Toponici.

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.