Apel majke objavljen na društvenim mrežama

I dalje traje potraga za 18-to godišnjim Jovanom Veselinovićem koji je nestao u noći izmedju 17. i 18 februara na Buleraru Nemanjića u Nišu. Majka Milica apeluje  na sve koji ga primete da jave policiji.

 

 

 

 

„Šaljem vapaj očajne majke, koja ne zna gde joj je sin, svima koji ga negde vide, da to prijave policiji. Zaustavite ga, nije agresivan, moguće da mu je potrebna i lekarska pomoć. Mirne, tihe je naravi. Čak i da pogrešite i pogrešnu osobu zaustavite, nije to pogrešno. Stavite se u poziciju da je to vaše dete, da ga nema 3-4 dana. Pregledajte svoju okolinu, zgrade, kuće, garaže, napuštene prostore… “  kaže u kratkom telefonskom razgovoru za Zonu plus majka.

Inače, prethodnog dana na društvenim mrežama pojavili su se neprimereni komentari o nestanku mladića, a neodgovorni pojedinci koristili  su javno objavljen broj telefona nesreće žene da je uznemiravaju na najgori mogući način.

Jovan, maturant niške Umetničke škole, u trenutku kada je nestao bio je obučen u farmerke, crni duks, tamnu jaknu i crne patike.