TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne VESTI

I HUM USKORO DOBIJA KANALIZACIJU (VIDEO)

Za dva do tri meseca trebalo bi da se završi kanalizaciona mreža u Čamurliji, a uskoro počinje da se radi kanalizacija i u Humu, najavljuje predsednik Gradske opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović. Kako kaže, u Humu bi trebalo da se reši problem vodosnabdevanja, kao i u Paljini.

Kako kaže predsednik Gradske opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović, prioritet je bilo vodosnabdevanje u Paljini, gde je osadmeset kuća bez pijaće vode. Ove godine bi i taj problem trebalo da bude rešen, najavljuje Milutinović.

Planska dokumentacija se radi za završetak kanalizacije Trupale, Vrtište. Nadam se da će i ova godina biti radna godina kao prošla.Ne postoji naselje gde nije neki od problema, da li je u pitanju voda, kanalizacija ili saobraćajnice… Zato smo fokusirani na to da što više, ako možemo, uradimo. Ove poslednje dve godine toliko smo uradili, koliko nismo za deset godina..Zahvaljujući karavanu naše gradonačelnice, dodaje Milutinović. 

Da je, sem kanalizacije, vodosnabdevanje na prvom mestu, pokazuje primer izvorišta Pešter, koje je nakon 15 godina, ponovo aktivno. Desetak sela se napaja preko tog izvorišta, kao što su Miljkovac, Paljina, Berčinac, Donja i Gornja Toponica, Donja i Gornja Trnava, Supovac, Vrtište, Trupale.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com