TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti VESTI

ISPRAĆEN ŽARKO LAUŠEVIĆ

Ispraćaj i kremacija posmrtnih ostataka glumca Žarka Lauševića (1960-2023) održana je danas na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu članova porodice i brojnih prijatelja, saradnika i poštovalaca.

Na ulazu u kapelu Novog groblja okupio se veliki broj onih koji došli da se oproste od Lauševića, među kojima su bili glumci Vesna Trivalić, Miki Manojlović, Zoran Cvijanović i Milan Marić. Među prisutnima su bili i glumci Branimir Brstina, Caci Mihailović, Andrija Milošević, Dragan Petrović Pele, Dragan Mićanović, Enes Bešlagić i brojni drugi.

Oproštaju od Lauševića prisustvovali su i ministar spoljnih poslova Ivica, Dačić, pisac Siniša Kovačević, scenaristkinja Nataša Drakulić, reditelji Miroslav Lekić, Darko Bajić, Radoš Bajić i Srdan Golubović, pozorišni reditelj Gorčin Stojanović i brojni drugi.

Lauševića je na večni počinak ispratio i hor uz čuvenu pesmu “My Way”, i još neke.

Glumac Nebojša Dugalić je u oproštajnom slovu pomenuo da je Laušević bio predodređen da se sve drame dogode i prelome na njemu. Dugalić je istakao da je Laušević bio “renesansan i svestran, glumeći, pišućii slikajući”, i da je bio “umetnik u davanju puta drugome”.

“Svećo naša zauvek ćemo paziti na trag tvoje buktinje i čuvajući tvoj vosak sećati se onoga što si nam osvetlio”, poručio je između ostalog Dugalić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com