Ministar Dimtrović u razgovoru sa gradonačelnicom Niša

Službenom autu ministra Ratka Dimtrovića umalo nisu ispali prednji točkovi na izlazu iz Niša, nakon službene posete gradu u ponedeljak 22.februara, a sumnja se da je neko namerno olabavio sve šrafove, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici I demografiju.

Ministar Dmitrović je, nakon razgovora s niškim gradskim rukovodstvom i obilaska Sigurne kuće, krenuo nazad put Beograda, službenim vozilom “škoda superb” kojim je upravljao  vozač vlade.

Na izlazu iz Niša, a pre uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem levom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni, , navodi se u saopštenju ministarstva.

Doda je se da “ovako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, odnosno moguće je jedino delovanjem ljudskog faktora” I upozorava se da je srećom, tragedija izbegnuta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na ovom slučaju, navodi Informativna služba ministarstva za brigu o porodici I demografiju.