TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

Jedna osoba poginula, više povređeno u sudaru kamiona i opela kod Aleksinca

Jedna osoba poginula je sinoć na licu mesta u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca u sudaru kamiona turskih registarskih tablica i automobila opel zafira nemačkih registracija, potvrđeno je Zoni plus u policiji.

Još dve osobe iz automobila su teže poveđene. Iz UKC Niš saopštavaju da je jedna osoba primljena u teškom opštem stanju, sa dve velike skalparne rane, koje su odmah sanirane na odeljenju reanimacije. Nakon urađene hitne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđene su teške neurohirurške povrede glave- krvarenje u mozgu, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. Pacijent je hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju UKC Niš.

Drugoj osobi su nakon urađene dijagnostike, utvrđene povrede grudnog koša- prelom rebara i grudne kosti. Trenutno je u stabilnom stanju, hospitalizovana na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju UKC Niš radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja.

Kod četvrte osobe koja se nalazila u automobilu nisu utvrđene povrede koje iziskuju hospitalno medicinsko lečenje, pa je puštena na kućno lečenje.

U policiji saznajemo da je vozač kamiona pobegao sa lica mesta i da se za njim intenzivno traga.

Nesreća se dogodila u zoni radova na autoputu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com