JOŠ JEDNO POJAČANJE: VUJADINOVIĆ U RADNIČKOM

JOŠ JEDNO POJAČANJE: VUJADINOVIĆ U RADNIČKOM

Fudbalski klub Radnički doveo je još jedno pojačanje za narednu sezonu. Novi fudbaler niškog tima je štoper Nikola Vujadinović (34).

Vujadinović je fudbaler koji bi trebalo da donese ozbiljan kvalitet više Radničkom, s obzirom na to da je tokom bogate karijere nastupao u najjačim ligama sveta, noseći dresove španske Osasune i italijanskog Udinezea.

Prošlu sezonu proveo je u Šabahu iz Azerbejdžana,  a u karijeri je još igrao za CSKA iz Sofije, austrijski Šturm iz Graca, poljski Leh, slovenačko Domžale, škotski Aberdin, rumunsku Unireu i kineski Peking.

U Srbiju se vraća posle devet godina, a u našoj zemlji je kao mlad fudbaler nastupao za Rad, Radnički Pirot i Javor. Nosio je i dres crnogorske Zete u nekadašnjoj zajedničkoj ligi.

Rešio sam da se vratim u Srbiju i jako sam zadovoljan što ću braniti boje Radničkog. U pitanju je veliki klub sa ozbiljnom  istorijom i tradicijom u srpskom fudbalu. Kada su me pozvali ljudi iz Radničkog,  jako brzo smo se dogovorili oko saradnje. Selekcija  ovog tima se još uvek radi. Koliko vidim, to će biti spoj mladosti i iskustva i nemam sumnju da će Radnički već od prvog kola Superlige biti  konkurentan svima u Srbiji, rekao je Vujadinović.

U pitanju štoper koga krase dobra tehnika, skok igra i efikasnost. U  austrijskoj Bundesligi postigao je čak deset golova za dve sezone.

Prethodno je Radnički saopštio da je doveo Aleksandra Pejovića, a pre njega I golmana Damira Kahrimana, dok je ugovor sa klubom produžio vezista Aleksandar Kovačević

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com