Još nije krenula sanacija klizišta u Partizanskih kurira

Još nije krenula sanacija klizišta u Partizanskih kurira

KLIZISTE PKZemlja u Ulici Partizanskih kurira nastaviće da klizi, bar još neku nedelju. Početak sanacije koja je bila najavljena za 1. Jun, odložena je, jer još nije završena papirologija, niti je raspisan tender za izvodjača. Jedino što je uradjeno jeste elaborat, ali će se, tvrdi gradski većnik i zamenik komandanta štaba za vanredne situacije Žarko Ranković nadalje sve dešavati ubrzanim postupkom.

– Da se i ta procedura ne bi otegla, predložiću uvodjenje vanredne situacije na ovom malom delu teritorije Opštne Palilula, kaže Ranković.

Dok se to ne desi žitelji Partizanskih kurira imaju sve veće i veće probleme. Zemlja je sada već odnela ceo potporni zid iza kuće Ivana Vidanovića. Dvorišta iza kuće više nema, a zatrpano je čitavo prizemlje kuće. Klizište u ovoj ulici proradilo je pre tri meseca, a ugroženo je desetak kuća.

Direkcija za izgradnju grada opredelila je novac sa sanaciju klizišta na seoskom i gradskom području niške Opštine Palilula. Za rešavanje problema koji meštani Krušca i Gabrovca imaju sa klizištima biće izdvojeno 8 miliona dinara, dok je 12 miliona planirano za sanaciju klizišta u Ulici Partizanskih kurira.

One thought on “Još nije krenula sanacija klizišta u Partizanskih kurira

  1. TV Zona plus je jedini medij u Srbiji koji pomno prati ovaj veliki problem u Nisu. Veliko Vam hvala na tome!
    PS. Mala ispravka: Kliziste je proradilo pre godinu dana, a prosirilo se pre 3 meseci.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com