Još se traga za nestalim mladićem, Niš izlepljen plakatima (VIDEO)

Još se traga za nestalim mladićem, Niš izlepljen plakatima (VIDEO)

Još traje potraga za osamnaestogodišnjim Jovanom Veselinovićem iz Niša. Učenik četvrtog razreda Umetničke škole nestao je u sredu uveče oko 23 časa. Njegova majka i drugovi počeli su potragu za mladićem jer se nije vratio kući nakon što je posetio druga i ispratio drugaricu koja koji živi u komšiluku. Policija, kojoj je nestanak prijavljen iste noći intezivno traga za njim, ali su građani, rodbina kao i njegovi drugovi, i sami organizovali potragu. Po gradu su izlepljeni plakati sa fotografijom i apelom da se svi koji znaju bilo šta o Jovanu jave njegovoj majci na telefon 0637312987 ili policiji. Fotografija mladića se deli i na svim društvenim mrežama.

U policiji kažu da nema novih informacija u vezi sa nestankom mladića. “Još uvek ga tražimo. Ispituju se sve okolnosti i pretražuju sve moguće lokacije” – kažu u Policijskoj upravi Niš.

Apel majke objavljen na društvenim mrežama

Majka nestalog mladića Milica Cvetković iste večeri kada je mladić nestao pozvala je preko društvenih mreža da joj se jave svi koji imaju informaciju o njenom sinu.

Mladić je na sebi imao farmerice, crni duks, jaknu i crne patike.